بهترین مشاور برند
شرکت ها برای اموری از قبیل افزایش ارزش برند و سهم بازار، از مشاور برند استفاده میکنند. پس وظیفه ی اصلی مشاور برند تجزیه و تحلیل مشکلات است تا بتواند با برطرف کردن این مشکلات در جهت تحقق اهداف برند گام بردارد. بهترین مشاور برند باید مشکلات را شناسایی کند و تشخیص دهد که مشکلات در کدام زمینه ها وجود دارند. به عنوان مثال در فرآیند کسب و کار هستند یا در بخش فروش؛ یا در قسمت های دیگری همچون انگیزه ی کارمندان، تکنیک های بازاریابی، استراتژیهای برندسازی، رقابت در بازار یا ویژگی محصولات.هر شرکتی ممکن است یک یا چندین مشکل داشته باشد. این وظیفه ی مشاور برند است تا آنها را شناسایی و تحلیل نموده و با ارائه ی راهکارهایی کاربردی در جهت رفع آنها به شرکت کمک کند.
برندینگ یکی از مهم ترین مسائلی است که بسیاری از مدیران در اولویت کاری خود قرار می دهند. پس انتخاب بهترین مشاور برند موضوعی است که از اهمیت بالایی برخوردار است. از مهم ترین ویژگی های مشاور برند خوب می توان به داشتن تجربه ی کافی در این زمینه و اطلاعات به روز اشاره کرد. بهترین مشاور برند باید بتواند قبل از شروع هر چیزی مطالعات خود را درباره ی برند آغاز کند؛ و بازار و مخاطبین هدف را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل دقیق قرار دهد. در نهایت اطلاعات را به صورت کیفی و کمی در اختیار مدیران شرکت قرار دهد . پس از تحقیقات درباره ی برند، نوبت به شناسایی رقبا و محصولات و خدمات آنهاست. مشاور برندی که به شما کمک می کند باید برندهای موفق و محصولات و خدمات آنها را بشناسد. باید بتواند دلیل موفقیت آنها در بازار را دریابد. همچنین ویژگی منحصر به فرد محصولات و خدمات آنها را که مورد توجه مشتریان است شناسایی کند.
مشاور برند کیست؟
مشاور برند به صاحبان کسب و کار کمک می کند تا بتوانند عملکرد برند را به درستی درک کنند. مشاور با در پیش گرفتن روشی که بر اساس تخصص و تجربه کار با مشتریان است، سعی در ایجاد برندی موفق می نماید. این کار با ایجاد ارتباط و تعامل بین مدیریت شرکت و بخش بازاریابی آغاز می شود.
بهترین مشاور برند با تجاربی که در این زمینه دارد می داند کدام نام تجاری و نشان تجاری برای برندینگ محصولات و یا خدمات شما مناسب تر است. به عبارت دیگر مشاور برند علاوه بر اینکه وظیفه ی خلق برند شما را برعهده دارد، وظیفه ی رشد و توسعه ی آن را نیز بر عهده دارد. بهترین مشاور برند باید بتواند با یک برنامه ی منظم به ارائه ی مشاوره در زمینه ی برند و برندینگ بپردازد. بدین ترتیب فرآیند فروشی پایدار را برای محصولات و خدمات شما ایجاد می کند. پس از این مرحله بازاریابی وظیفه دارد تا پیام های یک برند را به مشتری منتقل کند.
مشاور برند چه وظایفی دارد؟
علاوه بر همکاری با آژانس های تبلیغاتی و شرکت های مشاوره مدیریت، مشاوران برند می توانند به طور مستقل نیز فعالیت کنند.آنها تخصص و تجربیات خود را در اختیار شرکتها قرار می دهند. مشاور برند با درایت خود روی جنبه های بازاریابی و برندسازی نظیر استراتژی های روابط عمومی، قیمت گذاری محصول، نظارت ماهیانه و سالیانه بر بودجه ی بازاریابی و اهداف محقق شده فروش، نوآوری و ابتکار، بسته بندی، توزیع، ارتباطات شرکت و تمام استراتژی های برندسازی و بازاریابی تاثیر میگذارد.
بهترین مشاور برند باید بتواند با مطالعه ی دقیق بازار و شناخت نیازهای مشتریان، برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت برای برند یک شرکت ارائه دهد. به این ترتیب این امکان برای شرکت ایجاد می شود که بتواند بازار را تجزیه و تحلیل کند تا علاوه بر آشنایی با گرایش های جدید بازار، تنوع سبد محصولات برند خود و قیمت آنها را هم افزایش دهد. در نتیجه سهم بیشتری از بازار را از آن برند خود کند و به فروش بیشتر دست یابد.