برآورد هزینه طراحی سایت به چه صورت است؟
در حوزه طراحی وب سایت، یکی از موضوعاتی که بسیار برای مشتریان اهمیت دارد؛ قیمت سفارش طراحی وب سایت و مطلع شدن از نحوه برآورد هزینه طراحی سایت می باشد. از آنجایی که هزینه طراحی وب سایت به عوامل زیادی بستگی دارد و مشتریان باید به طور شفاف از تک تک آن عوامل مطلع شوند، محتوایی جامع در همین باب تولید کرده ایم. تا شما عزیزان قبل از سفارش طراحی و پیاده سازی وب سایت، از هزینه راه اندازی سایت به طور کامل آشنا شوید. قطعا بعد از خواندن این محتوا، می توانید نسبت به بودجه ای که در نظر دارید، اقدام به سفارش طراحی وب سایت کنید.
فاکتورهای موثر در نحوه برآورد هزینه طراحی سایت
شما از هر شرکتی که درخواست طراحی وب سایت را بدهید؛ آن ها برای برآورد هزینه طراحی سایت، چندین فاکتور بسیار مهم را برای شما در میان می گذارند. تا مطابق با نوع کسب و کار، بودجه، سلیقه و استاندارد های خودتان مناسبترین و بهترین وب سایت را برای شما طراحی و پیاده سازی کنند.اکنون برای اینکه به طور کاملا شفاف با این فاکتور ها آشنا شوید، پیشنهاد می کنیم که ادامه ی مطلب را با دقت بیشتری بخوانید. همچنین پیشنهاد می کنیم یک قلم و خودکار مهیا کنید و طبق اطلاعاتی که به شما می دهیم، خودتان سرانگشتی هزینه طراحی سایت را تخمین بزنید. پس با هم به سراغ برآورد هزینه طراحی وبسایت می رویم.
اولین فاکتور مهم در نحوه برآورد هزینه طراحی سایت: نوع کسب و کار شما
از اصلی ترین فاکتور ها در برآورد هزینه طراحی سایت، نوع کسب و کار شما می باشد. کاری که شما قصد دارید برای آن وب سایتی طراحی کنید در هزینه شما تاثیر مستقیم می گذارد. قطعا قیمت طراحی سایت فروشگاهی با شرکتی، شخصی، خدماتی، خبری کاملا متفاوت می باشد. قیمت طراحی هر سایت بسته به نوع گرافیک، قابلیت های مورد نیاز و … با هم فرق دارند. به طور مثال قطعاً هزینه طراحی وب سایت فروشگاهی از هزینه طراحی وب سایت شخصی بالاتر است. چرا که قابلیت های زیادی را می طلبد.
فرضا در صورتی که بخواهید برای فروشگاه پوشاکی خود، وب سایتی سفارش دهید؛ برای اینکه کسب و کارتان به بن بست نخورد و هم پای رقیبتان جلو بروید؛ صد در صد به سیستم های زیر نیاز پیدا می کنید:
- سیستم های ارتباط موثر با مشتری
- مدیریت و برنامه ریزی بر روی سفارشات مشتریان
- تعریف و مدیریت تخفیف های کالاهای متعدد فروشگاه
- اطلاع رسانی تخفیف ها و … با استفاده از پیامک و ایمیل
- سیستم مدیریت و گزارش دهی فروش کالاهای موجود
- سیستم مدیریت حمل و نقل و برآورد هزینه ی حمل و نقل
- دسته بندی های پیشرفته محصولات به صورت کاملا سفارشی
- سیستم ارائه محصولات مرتبط و پیشنهادی از طرف فروشگاه
- سیستم مدیریت انبارداری و مدیریت کالاهای موجود و ناموجود
- گالری تصاویر محصولات که باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
- سیستم پرداخت آنلاین با انواع درگاه های پرداخت (نیاز به نماد اعتماد دارید)
- دیگر سیستم هایی که بسته به نیاز مشتری و کسب و کار وی ممکن و قابل پیاده سازی می باشد.
به طور کلی دلیل اینکه قیمت طراحی و پیاده سازی وب سایت فروشگاهی از قیمت طراحی سایت شرکتی، خبری، خدماتی، شخصی و .. بالاتر است؛ به خاطر تعداد صفحات بیشتر و امکانات بیشتری است که طراحی سایت فروشگاهی دارد. البته در صورتی که می خواهید هزینه طراحی سایت فروشگاهی، کمتر شود، باید قید چند امکانات غیر ضروری را بزنید.
پس در صورتی که محصول فیزیکی و یا دیجیتالی برای فروش دارید؛ باید برای سفارش طراحی وب سایت فروشگاهی دست به کار شوید. اما برای تمامی سازمان ها و شرکت های خدمات محور شامل، صرافی ، گردشگری، بازرگانی، آموزشی، دکوراسیون و … می توانند از سایت های شرکتی استفاده کنید و در صورت نیاز چند قابلیت را به وب سایت خود اضافه کنید. همه چیز به موارد مورد نیاز شما بستگی دارد. پس نمی توان قیمت واحد و مشخصی را اعلام کرد.
دومین فاکتور مهم در نحوه برآورد هزینه طراحی وب سایت:
در بحث برآورد هزینه طراحی سایت مهم است که سایت شما با چه پلتفرمی قرار است راه اندازی شود. همچنین سایت از نظر نوع طراحی در کدام دسته بندی قرار می گیرد؟ به طور کلی کلیه وب سایت ها در دو دسته اختصاصی و نیمه اختصاصی با قالب های آماده تقسیم بندی می شوند. سایت هایی که اختصاصی هستند، از صفر تا صد توسط برنامه نویس شرکت، کد نویسی شده و مطابق با سبک و سیاق مشتری و استاندارد های جهانی صفحات وب سایت را می سازد. همچنین از یک تیم گرافیست برای طراحی آن کمک گرفته می شود. اما در طراحی وب سایت با وردپرس، جوملا و قالب های آماده ی دیگر، از کد نویسی های پیچیده و طراحی گرافیک دیگر خبری نیست.
برآورد هزینه طراحی سایت
با خرید یک قالب آماده می توان وب سایت را از قالب ساده اولیه وردپرس بیرون کشید. به همین دلایل هزینه طراحی سایت با وردپرس نسبت به هزینه طراحی سایت با پایتون، PHP و دیگر زبان های کدنویسی پایین تر می باشد.
در صورتی که سری به شرکت های دیگر بزنید و به سراغ جدول قیمت طراحی وب سایت بروید، با همین قاعده و اصول رو به ور خواهید شد. پس در صورتی که برای طراحی سایت بودجه ای کم کنار گذاشته اید، پس به سراغ طراحی و پیاده سازی وب سایت با وردپرس و قالب های آماده بروید.
البته باید خاطر نشان کنیم که برای وب سایت وردپرسی خود می توانید امکانات پیشرفته ای نیز بسازید و سطح کیفیت آن را بالا ببرید. توجه داشته باشید که تمام سیستم های مدیریت محتوا ( CMS ) مانند وردپرس، پرستاشاپ، مجنتو و … بر اساس زبان php کد نویسی شده است. که تقریبا 90 وب سایت های جهان با این سیستم های مدیریت محتوایی طراحی و ساخته شده اند. همچنین بیش از 60 درصد از این وب سایت ها با سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی، پیاده سازی و مدیریت می شوند.
چرا هزینه طراحی سایت اختصاصی بیشتر است؟
هزینه طراحی سایت اختصاصی به این دلیل بالاتر از هزینه راه اندازی سایت با وردپرس است؛ چرا که شما با کد نویسی صفر تا صد توسط برنامه نویس و ایده های نوین گرافیست، امکانات خیلی خاص و طراحی های منحصر به فردی وارد وب سایت خود خواهد کرد. همچنین وب سایت بسیار سبک و به تبع پر سرعت می شود به علاوه می توانید در هر زمانی وب سایت خود را توسعه بدهید و از همه مهم تر سطح امنیت و کیفیت سایت را بالا ببرید.
لازم به ذکر است که شما می توانید طراحی سایت خود را به کمک وردپرس و به صورت اختصاصی نیز انجام دهید. به این صورت که قالب اختصاصی برای سایت شما طراحی و پیاده سازی می شود. شما به راحتی می توانید از قالب طراحی شده خود در چند دامنه متفاوت و برای طراحی چند مدل سایت استفاده نمایید.
لازم به ذکر است که امنیت و سرعت وب سایت های وردپرسی نیز بسیار خود است. اما باید طراح سایت روش های پیاده سازی امنیت سایت را بلد باشد. باید طراح سایت بداند چگونه سرعت سایت را به حد نرمال خود برساند.
سومین فاکتور مهم در نحوه برآورد هزینه طراحی وبسایت: نوع دامنه و هاست
نوع دامنه و هاست یکی دیگر از فاکتور های مهم در برآورد هزینه طراحی سایت می باشد. هزینه ی دامنه .com ، .net و .ir با هم کمی فرق دارد و معمولا یکی از اولین هزینه های تولید و طراحی وی سایت نیز همین خرید دامنه محسوب می شود. دامنه را از شرکت معتبر و پاسخگویی خریداری نمایید. تا در آینده در صورت بروز مشکل بتوانید از طریق شرکت مشکل خود را ریشه یابی و برطرف نمایید.
نوع هاست انتخابی شما هم در تعرفه طراحی وب سایت تاثیر گذار می باشد. هزینه ی هاست نیز تابع نوع هاست (اشتراکی یا اختصاصی)، پهنای باند، حجم مورد نیاز شما می باشد. که در اکثر موارد در قالب پنل برنزی، نقره ای و طلایی ارائه می شود. باید خاطر نشان کنیم که هزینه دامنه و هاست سایت باید سالانه تمدید شود و در غیر این صورت وب سایت از دسترس خارج می شود. خوب است بدانید که برای سایت های وردپرسی هزینه بیشتری دریافت می گردد. زیرا برخی از شرکت هاستینگ جهت بالا بردن سرعت سایت های وردپرسی از ترفندهای مخصوص به خود استفاده می کنند.
نکته مهم: پیشنهاد می کنیم که در شروع، برای کاهش هزینه های خود از یک هاست کم حجم استفاده کرده و در سال های آتی با پیشرفت کسب و کارتان حجم و کیفیت هاست را افزایش بدهید.
لازم به ذکر است شما می توانید با خرید اس اس ال امنیت و سئوی سایت خود را نیز بالا برید. برخی از شرکت های هاستینگ موجود اس اس ال را به صورت رایگان به همراه هاست ارائه می دهند. که بسیار مقرون به صرفه می باشد.
چهارمین فاکتور مهم در نحوه برآورد هزینه طراحی وب سایت:گرافیک و ظاهر سایت
در برآورد هزینه طراحی سایت، یکی از بخش هایی که باید برای آن خوب هزینه کنید، بخش گرافیکی وب سایت می باشد. شما می توانید برای ترغیب و مجذوب کردن مشتری به وب سایت و کار کردن با سایت فضای گرافیکی سایت را جذاب طراحی کنید. سایت باید از لحاظ بصری به بهترین شکل ممکن طراحی شده باشد. با توجه به آمارها، 50 درصد از کاربران، سایت را بر اساس جذابیت های ظاهری مورد ارزیابی قرار می دهند.
اما اینکه کیفیت و نوع طراحی و گرافیکی سایت در چه سطحی باید باشد، دیگر به نوع کسب و کار، نوع وب سایت و سلیقه کاربران هدف، بستگی دارد. قطعا باید برای وب سایت فروش محصولات آرایشی و بهداشتی و یا پوشاکی و … باید برای بالا بردن سطح کیفیت گرافیک وب سایت، بودجه ای زیاد کنار گذاشته شود. نکته مهم: نکته ای که بسیار اهمیت دارد سرعت و راحتی کار کاربر با وب سایت می باشد. در زمان طراحی گرافیکی وب سایت توجه به این نکته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.
پنجمین فاکتور تاثیرگذار بر نحوه براورد هزینه طراحی وب سایت: تعداد زبان های سایت
بعضی از کسب و کار ها نیاز با وب سایتی دارند که قابلیت نمایش در زبان های مختلف داشته باشد. یعنی علاوه بر نمایش وب سایت با زبان فارسی، نیاز است در قالب زبان انگلیسی، عربی، ترکی و … نیز نمایش داده شود. برای اینکه وب سایت قابلیت نمایش در زبان های دیگر را هم داشته باشد باید کدنویسی خاصی صورت بگیرد، که قیمت طراحی وب سایت چند زبانه به ازای اضافه شدن هر زبان، به هزینه نهایی طراحی وب سایت افزوده می شود.
ششمین فاکتور مهم در نحوه برآورد هزینه طراحی وب سایت: سطح امنیت سایت
در طراحی و پیاده سازی وب سایت، میزان سطح امنیت آن بسیار اهمیت دارد. در صورتی که وب سایت شما ایمن سازی نشود، قطعا با حملات هکر ها روبرو می شود. پس وب سایت پس از اتمام طراحی حتما می بایست از سوی برنامه نویس، امن سازی گردد. چه سایت های اختصاصی و چه سایت وردپرس، جوملا و … باید امنیت بالایی باشند. یکی از کارهای امنیتی برای سایت دریافت گواهی SSL است. با دریافت این گواهینامه، به کاربران این اطمینان داده می شود تمامی اطلاعات شخصی آن ها اعم از: اطلاعات کارت بانکی، اطلاعات ایمیل و … به صورت محرمانه حفظ خواهند شد. قطعا یک سایتی که با پرداخت آنلاین از طریق درگاه های الکترونیکی در ارتباط است و کاربران در سایت عضویت پیدا می کنند؛ باید دارای سطح ایمنی بالایی باشند.
هفتمین فاکتور مهم در نحوه برآورد هزینه طراحی وب سایت: درج اطلاعات و محتوای سئو شده در سایت
در صورتی که سایت به زیباترین حالت ممکن طراحی شده باشد، دارای بالاترین سطح کیفیت و امنیت باشد، قطعا بدون داشتن محتوا، عملا بی فایده است. چرا که قرار است سایت طراحی شده، بازدید کننده زیادی داشته باشد که این کار فقط و فقط از پس محتواهای سئو شده بر می آید. پس علاوه بر درج اطلاعات کامل در صفحات درباره ما، تماس با ما و … باید محتوایی برای سایت نوشته شود. با این حساب می توان به جرات گفت که از مهم ترین بخش های طراحی وب سایت حرفه ای، سئو و بهینه سازی سایت است. زیرا شما می بایست در موتورهای جستجو در رتبه های اول باشید تا بتوانید فروش و سود خوبی به دست آورید.
البته هزینه درج اطلاعات اولیه سایت با هزینه تولید محتوا متفاوت است. هزینه درج محتوا در سایت بر روی هزینه طراحی وب سایت تاثیر می گذارد. در صورتی که شما می توانید بعد از اتمام طراحی و پرداخت هزینه نهایی آن، به سراغ تولید محتوای سئو شده بروید و برای آن بودجه ای مناسب در نظر بگیرید.
هشتمین فاکتور مهم در نحوه برآورد هزینه طراحی وب سایت: پشتیبانی وب سایت
پشتیبانی وب سایت شامل رفع ایرادات و بروزرسانی سایت است. زمانی که سایت به طور کامل طراحی می شود و هزینه طراحی سایت را پرداخت می کنید؛ بعد از آن می توانید امور پشتیبانی سایت را هم به خود همان شرکت بسپارید. البته باید در قرارداد، میزان سطح پشتیبانی مشخص شود. به طور مثال می توانید در قرارداد پشتیبانی، بهینه سایت و تولید محتوا سئو شده را نیز قید کنید. لازم به ذکر است که سئو و بهینه سازی وب سایت در رتبه وب سایت شما نقشی بسیار مهم دارد. پس این مورد را خیلی جدی بگیرید.
همانطور که گفتیم برآورد هزینه و قیمت ساخت و طراحی سایت تابع عوامل و فاکتورهای زیادی است ولی به طور کلی می توان گفت که برآورد هزینه طراحی سایت به انتخاب های شخصی شما و نیاز شما بستگی دارد. میزان بودجه ای که برای طراحی سایت در نظر گرفته اید نیز از مهم ترین عوامل می باشد. به طور کلی المان هایی که در سایت از آن ها استفاده می کنید و نوع طراحی و خدماتی که ارائه می دهید می تواند تعیینکننده هزینه های طراحی و پیاده سازی سایت شما باشد. این نکته را باید در نظر بگیرید که بروزرسانی وب سایت همچنین داشتن محتوای منحصر به فرد نقش موثری در موفقیت کسب و کار شما دارد.
نهمین فاکتور مهم در نحوه براورد هزینه طراحی وب سایت: آموزش پنل کاربری
پس از اتمام پروژه طراحی وب سایت، شرکت طراحی سایت می بایست نحوه کار با پنل کاربری سایت را به کارفرما آموزش بدهد. هزینه آموزش پنل کاربری بسته به نوع وب سایت متغیر است و بر روی هزینه نهایی طراحی وب سایت تاثیر می گذارد.
سخن آخر در مورد تعرفه طراحی وب سایت
همانطور که گفتیم برآورد هزینه طراحی سایت تابع عوامل و فاکتورهای زیادی است. تا اینجا با تک تک آنها آشنا شدید. ولی به طور کامل باید بگوییم که هزینه طراحی وب سایت به انتخاب های شکا و میزان بودجه شما که برای این کار در نظر گرفته اید بستگی دارد. البته نباید خود محور جلو بروید و دقیقا مطابق با نظر شخصی عمل کرد.
به طور حتم در این مسیر باید از یک کارشناس و طراح سایت حرفه ای کمک بگیرید. با این حال در صورتی که قصد دارید وب سایت شخصی، فروشگاهی، خبری، شرکتی، خدماتی و … مطابق با بودجه ای که کنار گذاشته اید، راه اندازی کنید، می توانید به طور رایگان با کارشناسان ما صحبت کنید و سپس بعد از اطلاع دقیق از هزینه طراحی وب سایت، این کار را به ما بسپارید. فراموش نکنید که طراحی وب سایت یک کار کاملا تخصصی است که فقط از پس تیمی حرفه ای، مسلط و هوشیار بر می آید.