چه کسانی به سایت نیاز دارند
هر گروهی که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارند و یا از پیش از این کسب و کار سنتی داشته و اکنون به دنبال فروش و درآمد بیشتر هستند، باید بدانند که داشتن وب سایت گزینه ای لازم برای آنها است. حتی اگر صاحب کسب و کار سنتی هستید، امروزه دیگر باید نسبت به اینترنت انعطاف بیشتری نشان دهید. تا همین چند سال پیش، شاید استفاده از وب سایت ها چندان رواج نداشت؛ اما اکنون تقریبا برای هر کاری می توان از وب سایت استفاده کرد. از مشاوره ی غیر حضوری و کلاس های مجازی گرفته تا خرید و فروش استفاده از خدمات مختلف می توان از وب سایت استفاده کرد. در پاسخ به اینکه چه کسب و کارهایی و چه کسانی به سایت نیاز دارند باید دید که آیا داشتن یک وب سایت برای کسب و کارشان مناسب است یا خیر؟ گروهی از افراد که کسب و کار سنتی دارند ممکن است در مورد نحوه انجام کارهای خود از طریق وب سایت تردید داشته باشند. گروه هایی که یک محصول برای فروش دارند، در دنیای واقعی، فقط می توانند از تعداد محدودی مشتری که در مورد شرکت یا فروشگاه آنها آگاهی دارند بهره مند شوند. اما با داشتن وب سایت محدودیت های مکانی برداشته می شود و می توانند از همه جا مشتری داشته باشند. اگر این کسب و کارها یک وب سایت داشته باشند، دیگر برای مشتری مهم نیست که چقدر از آنها فاصله دارند. به این ترتیب آنها فقط با چند کلیک ساده می توانند محصول یا خدمات مورد نظر خود را دریافت کنند. به این ترتیب هر شخصی در هر نقطه ای از ایران می تواند از یک فروشگاه اینترنتی در تهران محصولات مورد نظر خود را خریداری کند.
چه کسانی به سایت نیاز دارند و هدف از راه اندازی وب سایت چیست؟
امروزه بسیاری از کسب و کارها ضمن درآمد از فضای سنتی یا فروش حضوری به ساخت سایت برای کسب و کار خود روی آورده اند. پس وقتی با این سوال مواجه می شویم که هدف از راه اندازی وب سایت چیست و چه کسانی به سایت نیاز دارند می توان گفت که این کار لازمه ی پیشرفت در دنیایی است که همه چیز درآن به تکنولوژی و اینترنت وابسته شده است. در نتیجه همراه شدن با نیاز مخاطبان و داشتن یک وب سایت امری ضروری است. مخاطبان در عصر حاضر به کسب و کارهایی اعتماد می کنند که بستر همیشه در دسترس و قابل اطمینانی برای فروش یا ارائه ی خدمات دارند. بستر ارزشمند و قابل اعتماد برای مخاطبان در فضای اینترنت، وب سایت است. چه کسب و کارهایی به وب سایت نیاز دارند؟ مثلا برخی ممکن است بپرسند که آیا کسب و کارهای نوپا هم به سایت نیاز دارند و یا اینکه چطور می توانیم از طریق سایت کسب درآمد کنیم؟ خب اگر گروهی یک فروشگاه حضوری دارند که در آن به فروش محصولات خود می پردازند، ابتدا باید بررسی کنند که محصول شان پتانسیل فروش اینترنتی را دارد یا خیر؟ برای توضیح بیشتر می توان گفت که به عنوان مثال فروشگاه لوازم خانگی نظیر گاز، یخچال، لباسشویی مشتریان حضوری بیشتری خواهد داشت. زیرا طبیعی است که کسی تمایل ندارد این کالاها را غیر حضوری سفارش دهد. اما در هر صورت می توان با تولید محتوا درباره ی ویژگی های هرمحصول یا نقد و بررسی انواع برند، کاربرانی را به سمت سایت خود جذب کنید و در ادامه، به نوعی به تبلیغ فروشگاه خود برای خرید حضوری بپردازید.
گسترش خدمات از طریق سایت
چه کسانی به سایت نیاز دارند ؟ برای کسانی که فروشگاه فیزیکی ندارند اما محصولی برای فروش دارند، راه اندازی فروشگاه اینترنتی بهترین گزینه است. گاه برخی از سایت ها در ابتدای کار خود، تنها یک نوع محصول برای ارائه دارند. اما کم کم و پس از جذب مشتری های ثابت برای خود، محصولات خود را گسترش می دهند و گاه حتی بنا به نیاز مشتری و میزان تقاضای آنها محصولات خود را تغییر می دهند. اما وب سایت فقط برای فروش محصولات کاربرد ندارد. بلکه در حوزه هایی مانند آموزش، برنامه نویسی، تعمیرات و غیره می توان یک وب سایت برای رونق بیشتر در کسب و کار را راه اندازی نمود. داشتن سایت برای ارائه دهندگان خدمات مانند ایجاد رزومه ای قوی برای نشان دادن نمونه کارهاست. به این ترتیب می توان باعث جلب اعتماد بیشتر مشتری ها و دریافت سفارش کار بیشتر شد. با ایجاد پنل کاربری و چت آنلاین می توان با کاربران ارتباط برقرار کرده، به سوالات آنها پاسخ داد و به توضیح هر چه بیشتر خدمات پرداخت. با داشتن سایت، می توانید لیستی از تمام خدمات خود را در سایت قرار داده و کاربران را دعوت به دیدن خدمات خود نمایید. به این ترتیب همچنین کاربرانی که سفارشی دارند می توانند سفارش خود را به صورت آنلاین از طریق سایت ثبت نمایند.
نتایج جستجوی گوگل
وقتی کسب و کاری سایتی برای کسب و کار ندارد، باید تمام خدمات خود را به طور مرتب برای هر مشتری توضیح دهد. مرتبا به سوالات تکراری پاسخ داده و برای دریافت سفارش از مشتری، با او در تماس مستقیم باشد. اما اگر سایت کسب و کار ما در ده سایت اول نتایج جستجوی گوگل قرار بگیرد، کاربران فقط با یک کلیک وارد آن می شوند. وقتی این سایت سوالات کاربران را به خوبی پاسخ دهد، در نتیجه این اتفاق بارها تکرار می شود و این برند در ذهن آنها باقی می ماند. پیش تر اشاره کردیم که چه کسانی به سایت نیاز دارند و گروه اول کسانی بودند که محصولی برای فروش داشتند. گروه دوم نیزارائه دهندگان خدمات تخصصی هستند. ممکن است هدف ما برای کسب درآمد هیچ کدام از این دو مورد نباشد. در واقع با داشتن وب سایت از طریق تولید محتوای کاربرپسند و بازاریابی محتوایی نیز می توان به درآمد رسید. سایت هایی هستند که با تولید محتوا در زمینه های جذاب مانند اخبار، آشپزی، هنرهای دستی، طب سنتی، داروهای گیاهی و غیره توانسته اند بدون فروش محصول یا ارائه ی خدمتی کاربران زیادی را به سایت خود جذب کنند. و پس از آن، صرفا از طریق در آمد حاصل از تبلیغات در زمینه های مختلف، درآمد بسیار بالایی داشته باشند.