قدم به قدم با طراحان وردپرس
امروزه وردپرس به دلیل سبک آسانی که با خود دارد به یکی ازمحبوب ترین ابزار طراحان وردپرس تبدیل شده است.
وردپرس با زبان php نوشته شده است و یکی دیگر از سیستم های مدیریت محتوا و متن باز مانند دروپال و جوملا است، از پایگاه داده my sql پشتیبانی می کند و دارای امکانات و افزونه های رایگان خوبی است.
اگر شما هم به دنبال یادگیری طراحی سایت اما بدون کد نویسی هستید به شما پیشنهاد می کنم که این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
وردپرس از قدرتمندترین سیستم های مدیریت محتوا به شمار می رود. با این حال، با شروع و پی بردن در عمق وردپرس، خواهید فهمید که وردپرس موارد زیادی در درون خود جای داده است.
به دلیل اینکه یادگیری وردپرس به زمان و هزینه زیادی احتیاج ندارد فقط کافیست کمی پشتکار داشته باشید تا به راحتی بتوانید وارد این حرفه شوید و از آن کسب درآمد کنید.
طراحی سایت با وردپرس
شما با یادگیری وردپرس قادر خواهید بود بیشتر سایت ها موجود در دنیا را طراحی کنید، امروزه میلیون ها سایت به وسیله طراحان وردپرسمی شوند، با توجه به رایگان بودن وردپرس اگر شما هم این حرفه را یاد بگیرید به سادگی می توانید به وسیله آن کسب درآمد کنید.
وردپرس برای مشاغل کوچک به دلیل هزینه کمتر طراحی سایت نسبت به کد نویسی، به صرفه تر است و از نظر اقتصادی به آن ها کمک شایانی می کند.
وردپرس به هر کسی این امکان را می دهد که کد خود را مطابق با میل خود اصلاح و ویرایش کند. همچنین این برنامه هزاران افزونه، قالب، ابزارک و سایر ابزارهای رایگان را در خود جای داده است که دسترسی به تمامی آن ها رایگان است.
تمامی این ویژگی ها این امکان را به شما می دهد تا هر نوع وب سایت وردپرسی را ایجاد کنید، مانند وب سایت های شخصی، سایت های تجاری، وب سایت نمونه کارها، وبسایت های خرید آنلاین و غیره.
برای اینکه از طراحان وردپرس باشیم چه کاری لازم است؟
اگر تا به امروز با وسیله وردپرس سایتی طراحی نکرده اید اصلا جای نگرانی نیست زیرا شما می توانید به راحتی و بدون هیچ پیشنیازی وردپرس را یاد بگیرید و شروع به کسب درآمد کنید.
بعد از آموزش کامل وردپرس در می یابید که به وسیله وردپرس به راحتی می توانید صفحات مختلفی مثل تماس با ما و وبلاگ های عمومی و … را با پلاگین های رایگان و زیادی که دارد راه اندازی کنید.
در اینجا به طور خلاصه چند قدم اول طراحی سایت به وسیله وردپرس را به شما آموزش می دهیم:
مرحله 1: انتخاب نام دامین
دامنه های متنوع و زیادی وجود دارد که با توجه به محتوای سایت باید از یکی از آن ها استفاده کرد.
به عنوان نمونه .com, .net, .ir, .org و….اگر سایت شما یک سایت تجاری بود، دامنه .com مناسب سایت شماست و بهتر است که در همین ابتدا بدانید دامنه .ir در کل برای سایت های ایرانی است و …. برای اطلاعات بیشتر درمورد دامنه های موجود جستجو های خود را افزایش دهید.
مرحله 2: انتخاب قالب
شما می توانید هم از قالب های اماده و هم از قالب های شخصی سازی شده استفاده کنید، البته که قالب های شخصی سازی شده هم در سئو و هم در ظاهر سایت بهتر هستند.
مرحله 3: پیکر بندی قالب وردپرس
نصب قالب وردپرس نیاز به تنظمات خاصی دارد که نیاز است از قبل برای نصب افزونه های مورد نیاز، تنظیم منوها و… آموزش های لازم را فرا بگیرید.
مرحله 4: کلیک و اسکرول کنید
بعد از انجام درست و کامل مرحله 3، می توانید به راحتی و با خیال راحت از وردپرس خود استفاده کنید و با طراحی سایت لذت ببرید.
سرعت وردپرس
همه افرادی که دارای یک فروشگاه اینترنتی هستند به دنبال افزایش سرعت بارگذاری شدن سایت خود هستند زیرا کند بودن سرعت سایت باعث میشود سئو سایت در گوگل کاهش یابد و همینطور کاربر از صفحه خارج شود که درنتیجه این روند باعث کاهش فروش محصولات و کاهش بازدید کنندگان سایت می شود.
شما می توانید به وسیله وردپرس به راحتی این مشکل را حل کنید، در وردپرس برای بالا بردن سرعت سایت ابزارهایی وجود دارد که سرعت سایت را افزایش می دهند. در واقع این ابزارها وب سایت وردپرسی شما را آنالیز می کنند و به طراحان وردپرس کمک بسیاری برای افزایش سرعت سایت می کنند.
این ابزارها با آنالیز سایت به طراحان وردپرس تمامی مواردی را که باعث کاهش سرعت لود شدن سایت شان می شود را گزارش می دهند.
همانطور که قبلا هم گفته شده وردپرس یک ابزار کاملا رایگان است و محبوبیت این ابزار هم بیشتر به دلیل استفاده رایگان از آن است.
وردپرس واکنش گرا(رسپانسیو) است
واکنش گرا یعنی کاربر، وب سایت وردپرسی شما را با هر صفحه نمایشی باز کند تنظیمات سایت و چینش طراح سایت تغییر نکند.
به عنوان مثال سایدبار(منوی صفحه) در صفحه نمایش های بزرگ به صورت منظم قابل دیدن است اما در صفحه نمایش های کوچک با بهم ریختگی نمایش داده می شود، این مشکل به راحتی به وسیله وردپرس حل می شود و شما می توانید یک سایت واکنش گرا (رسپانسیو) بسازید.
یکی دیگر از راه کارهای افزایش سرعت سایت پاک کردن حافظه کش مرورگر (browser caching) است. به این وسیله می توانید فقط قسمتی از وب سایت وردپرسی را بر روی مرورگر کاربر ذخیره کنید. بازدید اولیه کاربران به اندازه ی زمان واقعی بارگذاری کامل سایت طول می کشد اما در بازدید های بعدی چون قسمت زیادی از سایت در حافظه مرورگر سیستم کاربر ذخیره شده است پس حجم فایل های دانلودی کمتر است و در نتیجه سرعت لود شدن سایت افزایش می یابد.
یک نکته طلایی طراحان وردپرس
“از دیگر وب سایت ها ایده بگیرید”
برای یک طراحی خاص و برای اینکه ذهنتان به عنوان یک طراحان وردپرس خلاق و پر از ایده باشد سعی کنید دیگر سایت های وردپرسی را چک کنید و از آن ها ایده بگیرید و در طراحی خود بخش هایی از سایت خود از آن ها استفاده کنید.
قدم به قدم با طراحان ورد پرس
【 شرکت آکام آتا 】| شرکت مارکتینگ ، بازاریابی و فروش (akam-ata.com)